Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovių mišrainė su grybais
AUTORIUS:
Marija
INGREDIENTAI:
3 vienetai agurkų (rauginti)
2 vienetai bulvių (su lupenom, virtos)
300 gramų kopūstų (rauginti)
2 vienetai morkų (virtos)
100 gramų pupelių (konservuotos)
1 vienetas svogūnų
100 gramų žirnių (konservuoti)
200 gramų pievagrybių
šiek tiek druskos
50 mililitrų aliejaus (saulėgrąžų nerafinuotas)
1 vienetas burokėlių (virti)
šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustyti šiaudeliais.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę ir pakepinti aliejuje, pasūdyti.
Visus produktus sumaišyti, užpilti nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi, pagardinti pipirais ir kapotais žalumynais.

Daržovių mišrainė su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves, morkas, burokėlius, agurkus supjaustyti šiaudeliais.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
Pievagrybius supjaustyti griežinėliais, sudėti į keptuvę ir pakepinti aliejuje, pasūdyti.
Visus produktus sumaišyti, užpilti nerafinuotu saulėgrąžų aliejumi, pagardinti pipirais ir kapotais žalumynais.

Receptą atsiuntė Marija

Komentarai (3)


  • Rima 2018-12-03 19:11

    Aiskiai parasyta kad rauginti skaitykit


  • Mama 2015-11-28 22:23

    Ko nesuprasti uzrasyta juk viskas


  • rūta 2014-12-22 23:47

    Nesuprantu kokie agurkai? Rauginti ar zali. Kokie kopūstai? Žali ar rauginti


Daugiau receptų