Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovių salotos su brinza ir kedrų riešutais
AUTORIUS:
Dorianas
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Autorius apie receptą: Tai itin gaivios ir vasariškos salotos. Ypač skanios tiesiai iš šaldytuvo prie kepsnio. O kokia vasara be ridikėlių, pomidorų, agurkų ir paprikų. Kedrų riešutai ir Tai itin gaivios ir vasariškos salotos. Ypač skanios tiesiai iš šaldytuvo prie kepsnio. O kokia vasara be ridikėlių, pomidorų, agurkų ir paprikų. Kedrų riešutai ir grūdėtosios garstyčios priduoda išraiškingą skonį šioms salotoms. Na ir turėjau progos panaudoti savo paties užaugintas kalendras. (...daugiau) Dorianas
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas saldžiosios paprikos
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas agurkų
4 vienetai ridikėlių
50 gramų sūris (Brinza)
2 valgomieji šaukštai kedro riešutų
2 vienetai kalendrų (šakelė)
2 vienetai petražolių (šakelė)
Užpilui:
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis balzaminis actas
1 arbatinis šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 arbatinis šaukštelis citrinų sultys
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis malti juodieji pipirai
1 žiupsnelis cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Daržoves ir žalumynus nuplauti ir susmulkinti.
2.
Brinzą supjaustyti mažais kubeliais.
3.
Užpilui aliejų, garstyčias, citrinų sultis, actą, cukrų, pipirus ir druską suplakti.
4.
Sumaišyti daržoves, sūrį ir užpilą.

Daržovių salotos su brinza ir kedrų riešutais

Recepto autorius: Tai itin gaivios ir vasariškos salotos. Ypač skanios tiesiai iš šaldytuvo prie kepsnio. O kokia vasara be ridikėlių, pomidorų, agurkų ir paprikų. Kedrų riešutai ir ( ...daugiau ) Dorianas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai: Užpilui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Daržoves ir žalumynus nuplauti ir susmulkinti.

  2. Brinzą supjaustyti mažais kubeliais.

  3. Užpilui aliejų, garstyčias, citrinų sultis, actą, cukrų, pipirus ir druską suplakti.

  4. Sumaišyti daržoves, sūrį ir užpilą.

Receptą atsiuntė Dorianas

Komentarai


Daugiau receptų