Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Daržovių troškinys su virtomis dešrelėmis
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
800 gramų bulvių (pjaustytos kubeliais)
0.25 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
2 vienetai morkų (stambiai tarkuotos)
1 sauja petražolių (šviežios, kapotos (nebūtina))
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
500 gramų konservuotų pupelių
2 valgomieji šaukštai sviesto
1.5 stiklinės sultinio (paukštienai)
500 gramų virtų dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustytas bulves ir stambiai tarkuotas morkas virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Baigus virti vandenį nusunkti.

Keptuvėje su įkaitintais riebalais apkepti svogūnus, dėti bulves ir morkas.

Troškintuvėje, ant mažos ugnies išlydyti sviestą, dėti miltus ir nuolat maišant pilti sultinį. Troškinkite, kol sultinys sutirštės ir toliau maišykite.

Tada į sultinį dėti pipirus, petražoles, apkeptas daržoves ir konservuotas pupeles.

Dešreles supjaustyti į 4- 8 dalis, apkepti keptuvėjė ir dėti į troškinį. Patroškinti dar pora minučių, jog visi aromatai susimaišytų.

Skanaus.

Daržovių troškinys su virtomis dešrelėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kubeliais supjaustytas bulves ir stambiai tarkuotas morkas virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Baigus virti vandenį nusunkti.

Keptuvėje su įkaitintais riebalais apkepti svogūnus, dėti bulves ir morkas.

Troškintuvėje, ant mažos ugnies išlydyti sviestą, dėti miltus ir nuolat maišant pilti sultinį. Troškinkite, kol sultinys sutirštės ir toliau maišykite.

Tada į sultinį dėti pipirus, petražoles, apkeptas daržoves ir konservuotas pupeles.

Dešreles supjaustyti į 4- 8 dalis, apkepti keptuvėjė ir dėti į troškinį. Patroškinti dar pora minučių, jog visi aromatai susimaišytų.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai (3)


  • \komentuotojas 2017-02-10 10:53

    Skanu


  • Lina 2013-10-01 15:07

    Mhm, skanu... tik aš vietoj dešrelių dėjau visštienos filė, irgi skaniai gaunasi :)


  • andrius 2013-09-10 20:26

    JIS MAN PATINKA .
    :-D


Daugiau receptų