Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Datulių ir persikų skanumas
AUTORIUS:
Lena
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
2 stiklinės miltai
1 stiklinė cukraus
200 gramų sviesto
1 stiklinė kefyro
3 vienetai kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
1 skardinė persikų
200 gramų datulių
200 mililitrų grietinėlės
100 gramų migdolų
100 gramų cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sumaišykite sviestą su pusę porcijos cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus, persijotus su kepino milteliais. Sudėti likusį cukrų ir kefyrą arba jogurtą. Masę išmaišyti elektriniu plaktuvu. Kepimo formą patepkite sviestu, supilkite tešlą ir sudėlioti supjaustytus persikus ar abrikosus iš indelio ir datules e kauliukų. Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.
2.
Ant silpnos ugnies pastoviai maišant sukepti į karamelę 100 g cukraus ir įmesti migdolus, kad apliptų. Tik nesudeginti, perkelti ant sviestinio popieriaus ir leisti atvėsti. Blenderiu susmulkinti karamelizuotus migdolus, bet ne iki miltelių. Plakta grietinėle aptepti atvėsusį pyragą ir apibarstyti karamelizuotais migdolais.

Skanaus.

Nepaprasta skanus pyragas tortas.

Datulių ir persikų skanumas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 16
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sumaišykite sviestą su pusę porcijos cukrumi, įmuškite kiaušinius ir suberkite miltus, persijotus su kepino milteliais. Sudėti likusį cukrų ir kefyrą arba jogurtą. Masę išmaišyti elektriniu plaktuvu. Kepimo formą patepkite sviestu, supilkite tešlą ir sudėlioti supjaustytus persikus ar abrikosus iš indelio ir datules e kauliukų. Kepkite 185 °C temp. įkaitintoje orkaitėje 45 minutes.

  2. Ant silpnos ugnies pastoviai maišant sukepti į karamelę 100 g cukraus ir įmesti migdolus, kad apliptų. Tik nesudeginti, perkelti ant sviestinio popieriaus ir leisti atvėsti. Blenderiu susmulkinti karamelizuotus migdolus, bet ne iki miltelių. Plakta grietinėle aptepti atvėsusį pyragą ir apibarstyti karamelizuotais migdolais.

    Skanaus.

    Nepaprasta skanus pyragas tortas.

Receptą atsiuntė Lena

Komentarai


Daugiau receptų