Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Desertas "Braškinis dangus"
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų grietinėlės ( 30-33 %)
300 gramų braškių
150 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai želatinos
150 mililitrų vandens
Papuošimui:
šiek tiek mėtų (šakelės)
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Vandeniu užpilti želatiną ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada virinti (bet neužvirti) želatiną, kol ji ištirps.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi ir atvėsusiu vandeniu su želatina bei sutrintomis braškėmis.
3.
Desertą sudėti į indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Patiekti su braškėmis ir mėtų šakelėmis.

Skanaus.

Desertas "Braškinis dangus"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vandeniu užpilti želatiną ir palikti 10 min. išbrinkti. Tada virinti (bet neužvirti) želatiną, kol ji ištirps.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi ir atvėsusiu vandeniu su želatina bei sutrintomis braškėmis.

  3. Desertą sudėti į indelius ir padėti į šaldytuvą sustingti. Patiekti su braškėmis ir mėtų šakelėmis.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai (2)


  • Urtė 2014-06-22 19:43

    O man labai gerai gavosi


  • ele 2014-06-20 14:58

    nesamonė plakėm gretinėle gavosi grietinė. NEGAMInKIt


Daugiau receptų