Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Desertas „Džiaugsmas“
AUTORIUS:
Silvija
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
125 gramai maskarponės sūrio
50 gramų grietinėlės
35 gramai vanilinio cukraus
5 sausainių
1 vienetas apelsinų
5 vienetai braškių
100 gramų šokoladas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Grietinėlę su maskarpone išplakti iki standžios masės.
2.
Apelsiną supjaustyti griežinėliais. Kiek jų bus, tiek reiks sausainių ir brašklių. Šokoladą šiek tiek pašildyti, kad jis taptų minkštas.
3.
Ant sausainio uždėti šaukštelį maskarponės, ant jos – šiek tiek šokolado, o tada uždėti apelsino griežinėlį. Ant jo uždėti dar šiek tiek maskarponės ir ant jos pasodinti braškę.
4.
Šalia padėti iš šokolado suformuotą rutuliuką su viduje esančių braškės arba sausainio gabaliuku.

Skanaus

Desertas „Džiaugsmas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Grietinėlę su maskarpone išplakti iki standžios masės.

  2. Apelsiną supjaustyti griežinėliais. Kiek jų bus, tiek reiks sausainių ir brašklių. Šokoladą šiek tiek pašildyti, kad jis taptų minkštas.

  3. Ant sausainio uždėti šaukštelį maskarponės, ant jos – šiek tiek šokolado, o tada uždėti apelsino griežinėlį. Ant jo uždėti dar šiek tiek maskarponės ir ant jos pasodinti braškę.

  4. Šalia padėti iš šokolado suformuotą rutuliuką su viduje esančių braškės arba sausainio gabaliuku.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Silvija

Komentarai


Daugiau receptų