Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Desertas „Keptas arbūzas“
AUTORIUS:
Laila
INGREDIENTAI:
600 gramų arbūzų
3 valgomieji šaukštai cukraus pudros
4 valgomieji šaukštai krakmolo (bulvių)
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 stiklinė aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose.
Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens.
Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Skanaus.

Desertas „Keptas arbūzas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose.
Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens.
Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laila

Komentarai (3)


  • dovi 2014-09-02 19:27

    neskanu tikrai, gaila laiko sugaisto :(


  • fuu 2014-05-05 15:57

    labai neskanu tik laiko sugaisau :(


  • (anonimas) 2012-01-01 23:45

    :bloga: nepatiko man .


Daugiau receptų