Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose.
Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens.
Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Skanaus.

Desertas „Keptas arbūzas“
INGREDIENTAI:
600 gramų | arbūzų |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudros |
4 valgomieji šaukštai | krakmolo (bulvių) |
2 vienetai | kiaušinių (baltymai) |
4 valgomieji šaukštai | kvietinių miltų |
1 stiklinė | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Desertas „Keptas arbūzas“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Arbūzas, 600 gramų
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, bulvių, 4 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Kvietiniai miltai, 4 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 stiklinė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Arbūzo minkštimą supjaustyti gabalais, išimti sėklas ir išvolioti miltuose.
Baltymus sumaišyti su krakmolu, ištirpintu nedideliame kiekyje vandens.
Arbūzo gabaliukus mirkyti baltymų masėje ir iškart iškepti aliejuje.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (3)
neskanu tikrai, gaila laiko sugaisto :(
labai neskanu tik laiko sugaisau :(
:bloga: nepatiko man .