Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Desertas „Vasara“
AUTORIUS:
Koreke
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
šiek tiek cukraus
1 stiklinė grietinėlės (35 % riebumo)
80 gramų želės (kivi)
80 gramų želės (vyšnių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Suplakame grietinėlę, įdedame pagal skoni cukraus.
Supjaustome bananą griežinėliais ir apelsiną norimos formos gabaliukais.
Pasigamintą ir sustingdintą želė supjaustome kubeliais.
Į ledaines paeiliui sluoksniuojame želė, vaisius ir grietinėlę.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.

Desertas „Vasara“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Suplakame grietinėlę, įdedame pagal skoni cukraus.
Supjaustome bananą griežinėliais ir apelsiną norimos formos gabaliukais.
Pasigamintą ir sustingdintą želė supjaustome kubeliais.
Į ledaines paeiliui sluoksniuojame želė, vaisius ir grietinėlę.
Patiekiame šaltą.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Koreke

Komentarai


Daugiau receptų