
Desertinis nekeptas pyragas "Vasaros atgaiva"
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų | uogų |
400 gramų | graikiško jogurto |
400 gramų | vanilinės varškės |
240 gramų | maskarponės sūrio |
15 vienetų | biskvitinių sausainių |
20 gramų | želatinos |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilino |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Želatiną užpilame vandeniu, kad išbrinktų ir įstatome į karšto vandens vonelę, kad ištirptų.
2.
Jogurtą, varškę, sūrį sudedame į indą, sumaišome mikseriu, tada supilame želatina ir vėl išmaišome.
3.
Formą išklojame biskvitiniais damų piršteliais, dedame dali uogų ir užpilame gauta mase.
4.
Papuošiame likusiomis uogomis. Dedame į šaldytuvą nakčiai. Skanaus.
Desertinis nekeptas pyragas "Vasaros atgaiva"
Arūnė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Uogos, 500 gramų
- Graikiškas jogurtas, 400 gramų
- Vanilinė varškė, 400 gramų
- Mascarpone sūris, 240 gramų
- Biskvitiniai sausainiai, 15 vienetų
- Želatina, 20 gramų
- Vanilinas, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilame vandeniu, kad išbrinktų ir įstatome į karšto vandens vonelę, kad ištirptų.
Jogurtą, varškę, sūrį sudedame į indą, sumaišome mikseriu, tada supilame želatina ir vėl išmaišome.
Formą išklojame biskvitiniais damų piršteliais, dedame dali uogų ir užpilame gauta mase.
Papuošiame likusiomis uogomis. Dedame į šaldytuvą nakčiai. Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai