
Dešrelės apvalkaluose
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušinių |
70 gramų | kvietinių miltų |
800 gramų | dešrelių |
šiek tiek | druskos |
150 gramų | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešrelės supjaustomos griežinėliais. Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Iš miltų, trynių ir išplaktų baltymų užmaišoma tešla, pasūdoma. Dešrelės pavoliojamos tešloje ir kepamos įkaitintuose riebaluose, kol iš visų pusių gražiai parausta.
Dešrelės apvalkaluose
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 70 gramų
- Dešrelės, 800 gramų
- Druska
- Aliejus, 150 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Dešrelės supjaustomos griežinėliais. Kiaušinių tryniai atskiriami nuo baltymų. Iš miltų, trynių ir išplaktų baltymų užmaišoma tešla, pasūdoma. Dešrelės pavoliojamos tešloje ir kepamos įkaitintuose riebaluose, kol iš visų pusių gražiai parausta.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (14)
:-) :super: %-)
i vidu kazkaip reikia svogunelio ir surio dar truputi-cia butu mano patobulinimas :)
aciu Tima,uz recepta,labai puikus!!
Esu darius toki ptiekala bet neskaniai gaunas :-)
neragavai tai nesakyk
:-D nebus skanu!
receptas toks:
7 pieniskos desreles
1 kg virtu bulviu (su lupyne)
150 g fermentinio surio
200 g tomato
50 g aliejaus
1-2 kiausiniai
1 st. miltu
1 a.s. druskos
Bulves nulupti, sumalti arba su burokine tarka sutarkuoti. desreles perpjauname isilgai pusiau. y bulves sudeti kiausinius, miltus, druska, isminkyti tesla. sury sutarkuoti. Is bulviu teslos padaryti paploteli, ant jo deti puse desreles, surio ir susukti. Kepti ant aliejaus orkaiteje ir valgyti su tomatu :) nors man skanu ir be jo :)
Tima.koki ten receptuka zinai? parasyk
yra skanesnis receptas dešrelių bulvių apvalkale, nusilaižyt pirštukus galima :)
viskas būt fain, bet žalumynų trūksta, kad ir tų pačių krapų, petražolių, visai kitas skonis.
:super: :aiskinu: