Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dešrelės tešloje
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
200 gramų varškės
300 gramų kefyro
1 vienetas kiaušinių
500 gramų miltai
1 arbatinis šaukštelis sodos
15 vienetų dešrelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą.
Jei reikia, dedame dar miltų.
Tešla turėtų nebekibti prie rankų, taip pat būti ne kieta kočiojimui.
2.
Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2 - 3 cm juostomis.
Dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.
3.
Verdame įkaitintame aliejuje, kol įgauna šviesiai rudą atspalvį.

Dešrelės tešloje

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kefyrą sumaišome su soda, įmušame kiaušinį, sudedame varškę bei didžiąją dalį miltų ir suminkome tešlą.
    Jei reikia, dedame dar miltų.
    Tešla turėtų nebekibti prie rankų, taip pat būti ne kieta kočiojimui.

  2. Paruoštą tešlą iškočiojame maždaug iki 2 mm storio ir supjaustome 2 - 3 cm juostomis.
    Dešreles spirale vyniojame į tešlą gerai užspausdami galus, kad neišsivyniotų.

  3. Verdame įkaitintame aliejuje, kol įgauna šviesiai rudą atspalvį.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (1)


  • Meda 2017-01-28 16:28

    Man labai patiko!


Daugiau receptų