Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dešrelių "patale" iešmeliai
AUTORIUS:
Andrėja
INGREDIENTAI:
2 vienetai kiaušinių
4 stiklinės kvietinių miltų
2 stiklinės vandens
3 stiklinės aliejaus (virimui)
3 valgomieji šaukštai kukurūzų miltų
1 vienetas virtų dešrelių (pakuotė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešreles pamauti ant pagaliukų.

Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.

Mušti kiaušinius ir išmaišyti.

Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.

Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.

Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.

Dešrelių "patale" iešmeliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Dešreles pamauti ant pagaliukų.

Į dubenį dėti sausus produktus ir sumaišyti.

Mušti kiaušinius ir išmaišyti.

Pilti vandens ir kruopščiai sumaišyti tešlą.

Tešla turėtų būti vidutinio tirštumo, jei per skysta, pridėti dar šiek tiek miltų.

Tešloje sukamaisiai judesiais apvolioti dešreles ir dėti virti į karštą aliejų. Virti kol vėrinukai įgaus rusvą atspalvį.

Receptą atsiuntė Andrėja

Komentarai (1)


  • Nezinoma 2016-07-09 12:49

    Eisiu daryti


Daugiau receptų