Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dešrelių salotos
AUTORIUS:
Miglė
INGREDIENTAI:
2 česnakų (maltas)
šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 stiklinė salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
4 valgomieji šaukštai pelėsinio sūrio (tarkuotas)
šiek tiek druskos (rūpi)
0.5 stiklinės grietinės
5 valgomieji šaukštai pasukų
2 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (patiekiant)
šiek tiek virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.

Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.

Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.

Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Dešrelių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.

Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.

Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.

Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų