Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.

Dešrelių salotos
INGREDIENTAI:
2 | česnakų (maltas) |
šiek tiek | juodųjų pipirų (šviežiai malti) |
1 stiklinė | salierų (pjaustyti plonais griežiniais) |
4 valgomieji šaukštai | pelėsinio sūrio (tarkuotas) |
šiek tiek | druskos (rūpi) |
0.5 stiklinės | grietinės |
5 valgomieji šaukštai | pasukų |
2 valgomieji šaukštai | svogūnų laiškų (patiekiant) |
šiek tiek | virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešrelių salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, maltas, 2
- Juodieji pipirai, šviežiai malti
- Salierai, pjaustyti plonais griežiniais, 1 stiklinė
- Pelėsinis sūris, tarkuotas, 4 valgomieji šaukštai
- Druska, rūpi
- Grietinė, 0.5 stiklinės
- Pasukos, 5 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, patiekiant, 2 valgomieji šaukštai
- Virtos dešrelės, arba vištienos dešrelės
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai