Mėsos griežinėlius apvolioti miltuose ir aptepti plonu pomidorų padažo arba garstyčių sluoksniu (ištepkite visą plotą, bet kuo ploniau, be to garstyčias siūlyčiau rinktis tik švelnias, nes kitaip bus kartu). Tada apvolioti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvesėliuose su sezamo sėklomis. Apkepkite keptuvėje.
Pastaba. Šis patiekalas yra gana keisto skonio, dėl to prieš gamindami šeimai pirma paragaukite :)

Dešrytė pietums
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | sezamo sėklų (sėklos) |
1 vienetas | kiaušinių |
1 valgomasis šaukštas | kvietinių miltų |
3 valgomieji šaukštai | džiūvesėlių |
šiek tiek | pomidorų padažo (arba garstyčios) |
šiek tiek | dešros (virta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Dešrytė pietums
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Sezamo sėklos, sėklos, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Džiūvėsėliai, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, arba garstyčios
- Dešra, virta
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Mėsos griežinėlius apvolioti miltuose ir aptepti plonu pomidorų padažo arba garstyčių sluoksniu (ištepkite visą plotą, bet kuo ploniau, be to garstyčias siūlyčiau rinktis tik švelnias, nes kitaip bus kartu). Tada apvolioti kiaušinio plakinyje ir apvolioti džiūvesėliuose su sezamo sėklomis. Apkepkite keptuvėje.
Pastaba. Šis patiekalas yra gana keisto skonio, dėl to prieš gamindami šeimai pirma paragaukite :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Nes mėsa tai virta dešrytė:D sry už netikslumus..
tai kodel desryte pietum jei reikia keti mesa?