Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dieviškas obuolių pyragas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuolių
200 gramų miltai
150 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
75 mililitrai aliejaus
75 mililitrai sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įmušame kiaušinius, suberiame cukrų (apie 120 g) ir viską išplakame iki purumo.
2.
Suberiame vanilinį cukrų, įpilame aliejų ir tirpinto sviesto, viską gerai sumaišome.
3.
Miltus ir kepimo miltelius išmaišome ir supilame į bendrą masę. Viską labai gerai išmaišome iki vientisos masės.
4.
Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, sudedame pjaustytus obuolius ir užbarstome likusiu cukrumi. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, vėliau patikrinti mediniu pagaliuku, ar jau iškepę.

Dieviškas obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Įmušame kiaušinius, suberiame cukrų (apie 120 g) ir viską išplakame iki purumo.

  2. Suberiame vanilinį cukrų, įpilame aliejų ir tirpinto sviesto, viską gerai sumaišome.

  3. Miltus ir kepimo miltelius išmaišome ir supilame į bendrą masę. Viską labai gerai išmaišome iki vientisos masės.

  4. Tešlą supilame į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, sudedame pjaustytus obuolius ir užbarstome likusiu cukrumi. Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių, vėliau patikrinti mediniu pagaliuku, ar jau iškepę.

Receptą atsiuntė Milda

Komentarai


Daugiau receptų