Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dilgėlių lapienė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
200 gramų dilgėlių
2 vienetai laurų lapų (lapeliai)
1 vienetas morkų
šiek tiek petražolių
50 gramų rūgštynių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek svogūnų (laiškai)
1 valgomasis šaukštas konservuotų žirnelių
šiek tiek druskos
1 arbatinis šaukštelis sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jaunas dilgėles blanširuoti, pertrinti per sietą ir troškinti 10—15 minučių. Į sultinį įdėti morkų, svogūnų, žalių žirnelių, troškintų dilgėlių ir virti 20—25 minutes. Baigiant virti įpilti skrudintų miltų, įdėti lauro lapelių, pipirų, rūgštynių, svogūnų laiškų, petražolių lapų, druskos.

Paduoti su grietine ir virtu kiaušiniu.

Dilgėlių lapienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Jaunas dilgėles blanširuoti, pertrinti per sietą ir troškinti 10—15 minučių. Į sultinį įdėti morkų, svogūnų, žalių žirnelių, troškintų dilgėlių ir virti 20—25 minutes. Baigiant virti įpilti skrudintų miltų, įdėti lauro lapelių, pipirų, rūgštynių, svogūnų laiškų, petražolių lapų, druskos.

Paduoti su grietine ir virtu kiaušiniu.

Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai


Daugiau receptų