Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dilgėlių sriuba su vištų kakleliais
AUTORIUS:
Edvardas
INGREDIENTAI:
6 vienetai bulvių
6 saujos dilgėlių
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas morkų
300 gramų vištienos kaklelių
4 litrai vandens
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Užstatyti virti sultinį iš vištų kaklelių ir prieskonių.
Supjaustyti mažais kubeliais bulves, sutarkuoti morką. Galima sriubai naudoti ir pomidorus.
Supjaustyti gerai nuplautas dilgėles. Nepamiršti užsidėti pirštinių, kad nesugeltų.
Vištų kaklelius virti 40 min, tada sudėti morkas, po 3 min. sudėti bulves ir dar po 2 min. sumesti dilgėles.
Pavirti 5 min. ir išjungti ugnį.
Patiekti su šviežiais krapais ir grietine.

Dilgėlių sriuba su vištų kakleliais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Užstatyti virti sultinį iš vištų kaklelių ir prieskonių.
Supjaustyti mažais kubeliais bulves, sutarkuoti morką. Galima sriubai naudoti ir pomidorus.
Supjaustyti gerai nuplautas dilgėles. Nepamiršti užsidėti pirštinių, kad nesugeltų.
Vištų kaklelius virti 40 min, tada sudėti morkas, po 3 min. sudėti bulves ir dar po 2 min. sumesti dilgėles.
Pavirti 5 min. ir išjungti ugnį.
Patiekti su šviežiais krapais ir grietine.

Receptą atsiuntė Edvardas
Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai


Daugiau receptų