Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais
AUTORIUS:
Dr. Oetker,
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Tešlai:
120 gramų sviesto
4 valgomieji šaukštai medaus
1 vienetas kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai malto imbiero
1 arbatinis šaukštelis maltos kalendros
1 arbatinis šaukštelis cinamono
120 gramų rudojo cukraus
1 arbatinis šaukštelis dr. oetker kepimo milteliai
Papuošimui:
2 pakeliai dr. oetker glajus
1 pakelis dr. oetker glajaus pieštukai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.
2.
Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.
3.
Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!

Dr. Oetker imbieriniai sausainiai dekoruoti glajumi ir pabarstukais

  • Paruošimo laikas:
Tešlai: Papuošimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlai į dubenį supilame miltus, imbierą, kalendrą, cinamoną, cukrų, kepimo miltelius, viską sumaišome. Suplakame ir įdedame kiaušinį. Atskirame inde pakaitiname sviestą, sudedame medų. Viską sumaišome. Gautą vientisą masę išminkome ir paliekame šaldytuve 30 minučių. Tada tešl kočiojame ir formuojame norimas sausainių formas.

  2. Suformuotus sausainius dedame į kepimo skardą ir kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 10 minučių.

  3. Dekoravimo produktus dedame į karštą vandenį porai minučių, kad jie sumikštėtų. Iškeptus ir atvėsusius sausainius dekoruojame. Skanaus!

Receptą atsiuntė Dr. Oetker

Komentarai


Daugiau receptų