
Druskoje kepta išpjova
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | kiaulės išpjovos | |
200 gramų | druskos | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušinių baltymų | |
1 arbatinis šaukštelis | juodųjų pipirų | |
1 skiltelė | česnakų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.
2.
Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.
3.
Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
4.
Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.
Druskoje kepta išpjova
Greta
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
- Kiaulienos išpjova, 1 vienetas
- Druska, 200 gramų
- Kiaušinių baltymai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 1 arbatinis šaukštelis
- Česnakai, 1 skiltelė
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.
Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.
Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai