Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Druskoje kepta išpjova
AUTORIUS:
Greta
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Taip iškepta mėsa išlieka labai sultinga viduje. Taip iškepta mėsa išlieka labai sultinga viduje. Greta
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas kiaulės išpjovos
200 gramų druskos
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių baltymų
1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų
1 skiltelė česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.
2.
Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.
3.
Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
4.
Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.

Druskoje kepta išpjova

Recepto autorius: Taip iškepta mėsa išlieka labai sultinga viduje. Greta
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Aptepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Česnako skiltelę sutrinti, berti pipirus, pilti kiaušinio baltymą. Išmaišyti. Šiuo mišiniu aptepti mėsą kulinariniu teptuku.

  2. Druską paskirstyti tolygiu sluoksniu kepimo popieriumi išklotoje skardoje. Išpjovą volioti druskoje taip, kad kuo daugiau jos priliptų iš visų pusių, taip pat ir iš galų. Ant viršaus galima paberti likusios druskos. Palikti pusvalandžiui kambario temperatūroje.

  3. Kepti iki 245 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.

  4. Palikti kepsnį pastovėti 15 minučių. Tuomet nuimti druskos plutelę ir pjaustyti.

Receptą atsiuntė Greta

Komentarai


Daugiau receptų