Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Duona "Ežiukas"
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
400 gramų miltai (kvietiniai)
200 gramų miltai (ruginiai)
11 gramų mielių (sausos)
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
380 mililitrų pieno
šiek tiek moliūgų sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles. Programa - Super rapid (ypač greita).
2.
Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
3.
Kepti. Skanaus!

Duona "Ežiukas"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 12
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles. Programa - Super rapid (ypač greita).

  2. Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".

  3. Kepti. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai


Daugiau receptų