Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Duonelė
AUTORIUS:
Grėtė
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cukraus
7 stiklinės kvietinių miltų (1 stik. = 200 ml)
3 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
1 valgomasis šaukštas acto
0.5 litro vandens
1 arbatinis šaukštelis druskos
30 gramų mielių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite.
Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku.
Išeina du kepaliukai.

Duonelė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite visus ingredientus ir gerai išminkykite.
Sudėkite į indą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Viršų aptepkite ištirpintu sviestu ar aliejumi ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę.
Ar iškepė patikrinkite mediniu pagaliuku.
Išeina du kepaliukai.

Receptą atsiuntė Grėtė

Komentarai


Daugiau receptų