Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dvisluoksnis obuolių pyragas su riešutais
AUTORIUS:
Aira
INGREDIENTAI:
0.5 arbatinio šaukštelio cinamono
4 valgomieji šaukštai cukraus (baltasis)
2 stiklinės cukraus (rudasis)
0.5 stiklinės lazdyno reišutų (smulkinti)
1 stiklinė margarino
0.5 arbatinio šaukštelio muskato
4 stiklinės obuolių (nulupti, susmulkinti)
2 arbatiniai šaukšteliai vanilės
4 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų.
Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią.
Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus.
Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.
Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą.
Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos.
Skanaus.

Dvisluoksnis obuolių pyragas su riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite margariną 1,5 stiklinės miltų, avižinius dribsnius ir baltą cukrų.
Gauta mase išklokite kepimo skardos apačią.
Išplakite kiaušinius su ruduoju cukrumi bei vanile ir įmaišykite smulkintus obuolius bei riešutus.
Įmaišykite 1 stiklinę miltų, kepimo miltelius, druską ir prieskonius.
Gautą tešlą supilkite į tą pačią kepimo skardą.
Kepkite apie 30-40 minučių 175 laipsnių temperatūroje, kol obuoliai taps aukso spalvos.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Aira

Komentarai (3)


  • Emilija 2013-08-07 11:26

    Ir man tik 12 metu :geda:


  • Emilija 2013-08-07 11:24

    Pasidariau.Rezultatas tiesiog neapsakomas. Tik iskepiau,jau pyrago nepamaciau XD Visiems taip patiko , kad tuctuojau suvalge.Dabar seimyna praso ,kad kepciau ji visada,aiku reikia siek tiek produktuna bet skonis tai.... :mmm: ir sakyciau greitai paruosiamas. Aciu labai Airai uz toki saunu pateikta recepta ! :) :soku: :jee: :bravo:


  • LUKAS 2012-08-08 11:35

    :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttweeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttewwettweettwetwewt :super: :super: :super: :super: :super: :super:


Daugiau receptų