Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Dvispalvis keksas
AUTORIUS:
Daiva
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus
2.5 valgomojo šaukšto kakavos
3 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos (nugesinta)
100 mililitrų likerio (kiaušininis)
šiek tiek druskos
80 mililitrų aliejaus
40 gramų vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Dvispalvis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakiau su cukrumi.
Supyliau likerį, aliejų, sodą ir dar kartą viską išplakiau.
Kvietinius miltus sumaišiau su vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišiau į kiaušinių plakinį.
Pusę tešlos supyliau į kitą indelį, pridėjau kakavos ir gerai išmaišiau.
Šviesią tešla supyliau į kepimo formą. Ant viršaus, ties viduriu užpyliau tamsiąją tešlą su kakava.
Su mediniu pagaliuku pamaišiau, kad tamsi tešla nusėstų iki dugno.
Kepiau 180 laipsnių orkaitėje 50 minučių.

Receptą atsiuntė Daiva

Komentarai (1)


  • (anonimas) 2011-09-09 12:43

    :-) :-( ;-) :-D :bloga: :super: :super: %-)


Daugiau receptų