Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Džiovinti kalpokai (gudukai)
AUTORIUS:
Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Daugelis šių grybų net nerenka, bet mano manymu jie yra patys universaliausi ir labai skanūs. Džiovinti kalpokus geriausia kuo didesnius. Tuomet jų galvas galėsite naudoti kaip prieskonį sutrindami tarp pirštų.

Džiovintus kalpokus galėsite naudoti:
Sriubose
Kaip prieskonį įvairiuose patiekaluose, nes jų kepurės lengvai susitrina į miltus (pvz labai tinka pabarstyti į kugelį, faršą)
Išvirtus galėsite supjaustyti ir naudoti beveik visuose patiekaluose.

Skanaus.

Džiovinti kalpokai (gudukai)

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Daugelis šių grybų net nerenka, bet mano manymu jie yra patys universaliausi ir labai skanūs. Džiovinti kalpokus geriausia kuo didesnius. Tuomet jų galvas galėsite naudoti kaip prieskonį sutrindami tarp pirštų.

Džiovintus kalpokus galėsite naudoti:
Sriubose
Kaip prieskonį įvairiuose patiekaluose, nes jų kepurės lengvai susitrina į miltus (pvz labai tinka pabarstyti į kugelį, faršą)
Išvirtus galėsite supjaustyti ir naudoti beveik visuose patiekaluose.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai (1)


  • Rima 2010-08-23 00:07

    wow delikatesas! %-)


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...