Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Džiovinti šilbaravykiai
AUTORIUS:
Tomas
INGREDIENTAI:
šiek tiek šilbaravykių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šiuos grybus kiekvienas vadina kitaip (Šilbaravykiai, kiškio baravykai, lenkiški baravykai, pusbaravykiai ir kt.). Jie puikiai tinka džiovinimui, turi gerą kvapą, lengvai džiūna, o mūsų miškuose jų rasti nesunku.

Tinka įvairiems patiekalams.

Džiovinti šilbaravykiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šiuos grybus kiekvienas vadina kitaip (Šilbaravykiai, kiškio baravykai, lenkiški baravykai, pusbaravykiai ir kt.). Jie puikiai tinka džiovinimui, turi gerą kvapą, lengvai džiūna, o mūsų miškuose jų rasti nesunku.

Tinka įvairiems patiekalams.

Receptą atsiuntė Tomas

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...