Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Eklerai su levandomis
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 arbatinis šaukštelis levandų (džiovinti žiedai)
300 mililitrų vandens
150 gramų sviesto
160 gramų miltai
4 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vandenį užvirti, sudėti sviestą, pagarindti levandomis, druska ir trupučiu cukrumaus.
2.
Užvirus vandeniui, suberti miltus ir intersyviai maišyti apie kelias minutes, kol tešla sušoks į vientisą masę.
3.
Kiaušinius šiek tiek paplakti. Kai tešla atvės, mušti kiaušinius ir energingai maišyti.
4.
Kepti 200°C temp. orkaiteje, kol paruduos.

Eklerai su levandomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vandenį užvirti, sudėti sviestą, pagarindti levandomis, druska ir trupučiu cukrumaus.

  2. Užvirus vandeniui, suberti miltus ir intersyviai maišyti apie kelias minutes, kol tešla sušoks į vientisą masę.

  3. Kiaušinius šiek tiek paplakti. Kai tešla atvės, mušti kiaušinius ir energingai maišyti.

  4. Kepti 200°C temp. orkaiteje, kol paruduos.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai


Daugiau receptų