Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Eklerai su šokoladiniu įdaru
AUTORIUS:
Martyna
Porcijų skaičius: 15
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
120 gramų miltai
2 vienetai kiaušinių
80 gramų sviesto
150 mililitrų vandens
3 valgomieji šaukštai kremas (šokoladinis, )
150 mililitrų grietinėlės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Vandenį užvirti kartu su sviestu, kai virs, nukelti nuo ugnies, greitai įmaišyti miltus ir grąžinti ant ugnies bei pavirti, kol tešla sušoks į gabalą. Atvėsinti.
2.
Atvėsus sumušti kiaušinius, tešlą sukrėsti į konditerinį švirkštą ir išspausti norimo dydžio sausainiukus ant kepimo popieriaus.
3.
Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 30 min.
4.
Tuo tarpu išplakti grietinėlę iki standumo, įmaišyti nutelą.
5.
Atvėsusius eklerus įdaryti paruoštu kremu.

Eklerai su šokoladiniu įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 15
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vandenį užvirti kartu su sviestu, kai virs, nukelti nuo ugnies, greitai įmaišyti miltus ir grąžinti ant ugnies bei pavirti, kol tešla sušoks į gabalą. Atvėsinti.

  2. Atvėsus sumušti kiaušinius, tešlą sukrėsti į konditerinį švirkštą ir išspausti norimo dydžio sausainiukus ant kepimo popieriaus.

  3. Kepti 180°C temp. orkaitėje apie 30 min.

  4. Tuo tarpu išplakti grietinėlę iki standumo, įmaišyti nutelą.

  5. Atvėsusius eklerus įdaryti paruoštu kremu.

Receptą atsiuntė Martyna

Komentarai


Daugiau receptų