Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Emilijos obuolių pyragas
AUTORIUS:
Emilija
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
5 vienetai obuolių
5 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
200 gramų grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Suplakame atskirai baltymus, trynius plakame su cukrumi.
Į trynių bei cukraus gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame.
Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjauskome norimais gabaliukais ar juostelėmis.
Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuoliai tešloje pasiskirstytų tolygiai.
Supilame tešlą į formą ir dedame į pašildytą orkaitę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Skanaus!

Emilijos obuolių pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Atskiriame kiaušinių trynius nuo baltymų.
Suplakame atskirai baltymus, trynius plakame su cukrumi.
Į trynių bei cukraus gautą masę dedame miltus bei suplaktus baltymus. Išplakame.
Galiausiai įdedame grietinę ir vėl gerai suplakame.
Obuolius nulupame ir supjauskome norimais gabaliukais ar juostelėmis.
Sudedame obuolius į pagamintą tešlą ir gerai išmaišome, kad obuoliai tešloje pasiskirstytų tolygiai.
Supilame tešlą į formą ir dedame į pašildytą orkaitę.
Kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 1 valandą.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Emilija

Komentarai (56)


  • KRISTINA 2015-03-22 09:43

    o kepimo milteliu nereikia


  • Viva 2013-09-17 05:23

    Nugriuk vietoj... Kai kurie zmones kelia juoka su savo komantarais. Nemokate gaminti - nekritikuokit recepto. Emilija, aciu, superinis receptas. Pyragas nuostabiai skanus, mazai produktu reikia ir labai greitai pagaminamas. Gaminau n kartu ir kiekviena karta super skanus. Tik as siek tiek sodos iberiu ir obuolius su citrinos rugstele paslakstau stiprokai. :super:


  • s 2012-10-12 15:32

    ainu kepti tai isgyrtas paragausiu


  • Gabija 2011-08-19 20:00

    Šis obuolių pyragas man sukėlė dviprasmišką įspūdį. Pradėjus valgyti ką tik iškepusį staiga pagalvojau kokį š aš čia valgau, kažkoks nelabai skanus pasirodė, rodėsi, kad trūksta kažkokio ingridiento. Tačiau vėliau paragavus jį šaltą, nuomonė pasikeitė. Keista :-D, visai "pamanomas" jau valgyt tapo. Taigi, šaltą, mano manymu, tokį valgyti tegalima, arba vietoj grietinės reiktų kažką riebesnio įmaišyt ;)


  • pupyte 2011-08-14 14:29

    :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* o:-) o:-) o:-) o:-) niam niam niam niam :bravo: :bravo: :bravo: taip taip


  • katyte 2011-08-14 14:13

    :-* :-* :-* :-* :parselis: :parselis: :parselis: :parselis: :bucinys: :bucinys: :bucinys: :bucinys: o:-) o:-) o:-) o:-) dievinu sy pyraga niam niam :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:


  • nestutes 2011-05-11 14:13

    tiesiok neriaalu myliu si pyraga kiapiau 12 kartu visoms progoms visi tik klausia koks receptas ;-) :bravo: [:-) :parselis: :taip: :taip:


  • ruta 2011-02-23 14:11

    Labai labai skanus .Tik as dar siek tiek kepimo milteliu idejau ir truputi miltu daugiau gavosi(ziurejau pagal tirstuma), dar truputi romo...po to ledu ant virsaus ir lydito sokolado...tikrai nuostabu :-) javascript:void(null);


  • ive 2010-11-29 17:55

    o kepimo milteliu tipo nereikia? :-(


  • a 2010-11-28 17:07

    koks skanus sis pyragas katik issikepem baigiu pirstus apsilaizyt :super: :-) :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:


Daugiau receptų