Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Evalduko apkepas
AUTORIUS:
Evkinas
INGREDIENTAI:
8 vienetai bulvių
400 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 stiklinė pieno
200 gramų pieno
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves sutarkuoti stambiau, simboliškai įdėti prieskonių ir įpilti stiklinę pieno. Faršą pasiruosti atskirai, įdėti prieskonių ir įmušti 1 kiaušinį. Pasiruošti formą. Ant kepimo popieriaus sluonksniuoti bulvių sluoksnį, paskui faršą ir vėl bulvių sluoksnį. Kepti orkaitėje apie valandzikę, paskui išimti, apibarstyti sūriu ir dar pakepti kol sūris ištirps.
Skanaus :)

Evalduko apkepas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Bulves sutarkuoti stambiau, simboliškai įdėti prieskonių ir įpilti stiklinę pieno. Faršą pasiruosti atskirai, įdėti prieskonių ir įmušti 1 kiaušinį. Pasiruošti formą. Ant kepimo popieriaus sluonksniuoti bulvių sluoksnį, paskui faršą ir vėl bulvių sluoksnį. Kepti orkaitėje apie valandzikę, paskui išimti, apibarstyti sūriu ir dar pakepti kol sūris ištirps.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė Evkinas

Komentarai (2)


  • Karolina 2014-12-17 15:37

    Bulves galima tarkuoti per burokine tarka ir viska daryti kaip parasyta. man asmeniskai labai skanu :-)


  • Reda 2010-10-19 20:26

    Gal ir skanus buvo, tik nuottraukoje kiek zalias :) :D


Daugiau receptų