Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Evelinos čili sriuba
AUTORIUS:
Evelina
INGREDIENTAI:
150 gramų pomidorų pastos (konservuoti su odele)
150 gramų pupelių (konservuotos, raudonos)
500 gramų kiaulės faršo
150 gramų pieno
700 gramų sultinio (daržovių)
3 vienetai čili pipirų (pipirai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Čili pipirą smulkiai supjaustom, suberiam į puodą, užpilam daržovių sultiniu ir paverdam pipirą, kol pasidaro minkštas. O kol verda čili pipiras ant keptuvės pasikepinam faršą, kai baigia kepintis sudedam į puodą, kur verda pipiras, tada sudedam pomidorus, pupeles, paverdam, o kai baigia virti, tada subert tarkuotą sūrį. Beja, sūrį galite tarkuoti per burokinę tarką , taip skaniau.

Skanaus.

Evelinos čili sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Čili pipirą smulkiai supjaustom, suberiam į puodą, užpilam daržovių sultiniu ir paverdam pipirą, kol pasidaro minkštas. O kol verda čili pipiras ant keptuvės pasikepinam faršą, kai baigia kepintis sudedam į puodą, kur verda pipiras, tada sudedam pomidorus, pupeles, paverdam, o kai baigia virti, tada subert tarkuotą sūrį. Beja, sūrį galite tarkuoti per burokinę tarką , taip skaniau.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Evelina
Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai


Daugiau receptų