Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Farširuota paprika
AUTORIUS:
Romuald
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai paprikų
500 gramų mesos (faršas)
1 stiklinė ryžių
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis petražolių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
1 stiklinė grietinėlės
1 žiupsnelis druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Paruošti faršą - sumaišyti su prieskoniais ir žalumynais. Ryžius išvirti ir sudėtii į faršą.
2.
Papriką išvalyti nuo sėklų. Prikimšti faršu.
3.
Virti apie 30 min. pasūdytame vandenyje.
4.
Grietinėlę sumaišyti su miltais. Gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulių. Po truputį supilti į verdančią papriką. Pavirti dar 15 min.
5.
Patiekti su grietine ir žalumynais.

Farširuota paprika

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Paruošti faršą - sumaišyti su prieskoniais ir žalumynais. Ryžius išvirti ir sudėtii į faršą.

  2. Papriką išvalyti nuo sėklų. Prikimšti faršu.

  3. Virti apie 30 min. pasūdytame vandenyje.

  4. Grietinėlę sumaišyti su miltais. Gerai išmaišyti, kad nebūtų gumulių. Po truputį supilti į verdančią papriką. Pavirti dar 15 min.

  5. Patiekti su grietine ir žalumynais.

Receptą atsiuntė Romuald

Komentarai


Daugiau receptų