Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Farširuoti kiaušiniai
AUTORIUS:
Jelena
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai kiaušinių
0.5 vieneto raudonosios paprikos
4 vienetai šprotų
2 valgomieji šaukštai majonezo
20 gramų svogūnų laiškų
šiek tiek petražolių
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirti kiaušinius, atšaldyti ir nulupti. Perpjauti per pusę, išimti trynius ir dėti į atskirą lėkštę.
2.
Smulkiai supjaustyti šprotus, papriką ir svogūnų laiškus. Dėti 2-3 šaukštus majonezo, krapus ir petražoles pagal skonį.
3.
Viską išmaišome ir dedame į likusius tuščius kiaušinio baltymus. Papuošiame svogūnų laiškais arba petražolėmis.

Farširuoti kiaušiniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Išvirti kiaušinius, atšaldyti ir nulupti. Perpjauti per pusę, išimti trynius ir dėti į atskirą lėkštę.

  2. Smulkiai supjaustyti šprotus, papriką ir svogūnų laiškus. Dėti 2-3 šaukštus majonezo, krapus ir petražoles pagal skonį.

  3. Viską išmaišome ir dedame į likusius tuščius kiaušinio baltymus. Papuošiame svogūnų laiškais arba petražolėmis.

Receptą atsiuntė Jelena

Komentarai


Daugiau receptų