Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Farširuoti obuoliai
AUTORIUS:
Laila
INGREDIENTAI:
50 gramų cukraus
4 vienetai obuolių
1 arbatinis šaukštelis konjako
80 gramų riešutų
100 gramų džemo (abrikosų)
4 valgomieji šaukštai džemo (erškėtrožių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus.
Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti.
Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius.
Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako.
Skanaus.

Farširuoti obuoliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Obuolius išskobti ir išvirti sirupe iš 1 stiklinės vandens bei 50 g cukraus.
Virti iki nepilno minkštumo, kad vidurys liktų kietokas, ir atvėsinti.
Riešutus susmulkinti, sumaišyti su erškėtrožių sirupu ir šia mase įdaryti obuolius.
Patiekti aplietus abrikosiniu džemu, paskanintu šaukšteliu konjako.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laila
Gairės: Išvirti, Desertai

Komentarai (1)


  • genute 2011-03-26 11:10

    is kur tas sirupas??? jei visur dzemas parasytas!!!!


Daugiau receptų