Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Farširuotos kelmučiais vištos šlaunelės
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
0.25 vieneto svogūnų
2 vienetai vištienos blauzdelių
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai majonezo (pikantiškas)
100 gramų kelmučių (virti, arba marinuoti)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
šiek tiek prieskonių (paukštienos)
šiek tiek čili pipirų (milteliai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 porcijos.

Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.

Farširuotos kelmučiais vištos šlaunelės

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

2 porcijos.

Nuo šlaunelių atsargiai numaukite odą, (paliekant mėsos) išimant kaulą ir paliekant tik sąnarėlį viršuje. Svogūną pakepkite ir sumaišykite su kelmučiais. Vidinę šlaunelės pusę paprieskoniuojame. Šlaunelės odelę užpildome kelmučių ir svogūnų mišiniu. Užsiuvam arba gerai užsmaigstom pagaliukais. Kepame orkaitėje apie 30 min. Po to aptepame aptepu, pagamintu iš miltų ir majonezo (juos sumaišius) ir dar pakepame 6 - 8 min. Galima dėti aptepą dar kartą ir pakepti dar 5 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (7)


  • nuomone 2011-03-06 11:50

    labai skanu, dariau su namine paukstiena :mmm:


  • dona 2010-12-15 22:23

    as gaminu panasiai slauneles, tik mesa nuimta susmulkinu, arba sumalu+ pakepinto svoguno ir daug tarkuotu, svieste pakepintu morku.Gaunasi l. skaniai.As apkepinu pradzioj keptuvej, o baigiu-orkaiteje...


  • Edita 2010-07-08 11:25

    tai is kuo gaminti ar is blauzdeliu ar is slauneliu?


  • sandra 2010-01-27 00:52

    nuimti


  • Eglė 2010-01-26 23:19

    biski nesupratau paaiskink smulkiau :galvoju: :D


  • renata 2010-01-26 13:24

    tai mesos nenuimt nuo kaulo?


  • spange 2009-12-14 12:36

    :super:


Daugiau receptų