Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Faršo blyneliai
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
3 valgomieji šaukštai majonezo
150 gramų sūris
3 vienetai kiaušinių
300 gramų kiaulės faršo
1 vienetas svogūnų
1 žiupsnelis prieskonių (Vegeta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame majonezą.
Viską išmaišome.
Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
Kepame apie 15 minučių.
Ataušiname.
2.
Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame pjaustytus svogūnus, įberiame prieskonių.
Išmaišome.
Masę dedame ant iškepto pado, suvyniojame.
3.
Kepame dar apie 40 minučių.
Supjaustome 4 cm storio riekelėm.

Faršo blyneliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Fermentinį sūrį sutarkuojame, įmušame kiaušinius, dedame majonezą.
    Viską išmaišome.
    Tešlą pilame į kepimo popieriumi išklotą skardą.
    Kepame apie 15 minučių.
    Ataušiname.

  2. Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, sudedame pjaustytus svogūnus, įberiame prieskonių.
    Išmaišome.
    Masę dedame ant iškepto pado, suvyniojame.

  3. Kepame dar apie 40 minučių.
    Supjaustome 4 cm storio riekelėm.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai (2)


  • Renata 2016-02-07 18:37

    Tešla: fermentinis sūris, kiaušiniai ir majonezas.


  • Vaida 2016-02-06 22:14

    O kokia tesla??


Daugiau receptų