Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Faršo užkandis
AUTORIUS:
Kristina
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek krapų (smulkinti)
šiek tiek petražolių (smulkinti)
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska .

Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie puse centimetro) ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti. Viršų galima pabarstyti džiovintomis žolelėmis.

Stipriai suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 40 minučių. Po to atidengti foliją ir dar pakepti 10 minučių.

Skanaus

Faršo užkandis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska .

Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie puse centimetro) ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti. Viršų galima pabarstyti džiovintomis žolelėmis.

Stipriai suvynioti į foliją ir kepti orkaitėje 200°C temperatūroje 40 minučių. Po to atidengti foliją ir dar pakepti 10 minučių.

Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų