Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Faršo užkepas su grybais
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
800 gramų kiaulės faršo
2 vienetai svogūnų
1 vienetas morkų
50 gramų sūris
1 sauja marinuotų voveraičių
2 valgomieji šaukštai majonezo
3 skiltelės česnakų
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirai
1 žiupsnelis prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Faršą pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako, sutarkuokite morką. Gerai išmaišykite.
2.
Dėkite į nedidelį kepimo indą, pateptą aliejumi.
3.
Viršųs patepkite majonezu, dėkite supjaustytą svogūną, marinuotas voveraites ir pabarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.
4.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 C laipsnių temperatūroje valandą.

Faršo užkepas su grybais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Faršą pagardinkite prieskoniais, įspauskite česnako, sutarkuokite morką. Gerai išmaišykite.

  2. Dėkite į nedidelį kepimo indą, pateptą aliejumi.

  3. Viršųs patepkite majonezu, dėkite supjaustytą svogūną, marinuotas voveraites ir pabarstykite tarkuoto fermentinio sūrio.

  4. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 200 C laipsnių temperatūroje valandą.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų