Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Faršo vyniotinis
AUTORIUS:
Kristina
INGREDIENTAI:
1 vienetas krapų (pundelis)
1 vienetas petražolių (pundelis)
500 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.

Faršo vyniotinis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų