Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Faršu įdaryti baklažanai
AUTORIUS:
Agnė
INGREDIENTAI:
3 vienetai baklažanų
2 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
100 gramų migdolų
1 vienetas svogūnų
600 gramų kiaulės faršo
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
100 mililitrų grietinėlės (33 proc.)
200 gramų sūris (tarkuoto)
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažanus perpjaukite per pusę. Sėklas išvalyti, o minkštimą supjaustyti kubeliais.
Pakepinti keptuvėje svogūną, po to sudėti mėsą ir kepinti apie 5 minutes. Pridėti baklažanų minkštimą, prieskonius, pomidorų padažą ir kepinti dar apie 10-15 minučių.
Galiausiai įmaišyti grietinėlę ir sutrintą česnaką.
Pridėti šios masės į baklažanus ir apibarstyti sūriu bei smulkintais migdolais.
Kepti 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Faršu įdaryti baklažanai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Baklažanus perpjaukite per pusę. Sėklas išvalyti, o minkštimą supjaustyti kubeliais.
Pakepinti keptuvėje svogūną, po to sudėti mėsą ir kepinti apie 5 minutes. Pridėti baklažanų minkštimą, prieskonius, pomidorų padažą ir kepinti dar apie 10-15 minučių.
Galiausiai įmaišyti grietinėlę ir sutrintą česnaką.
Pridėti šios masės į baklažanus ir apibarstyti sūriu bei smulkintais migdolais.
Kepti 15-20 minučių 180 laipsnių orkaitėje.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (1)


  • ANTANAS 2017-09-27 10:52

    Jums baklažanas - pienas katei...


Daugiau receptų