Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Faršu įdaryti riestainiai
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų maltos mėsos
200 gramų riestainių
100 gramų pieno
1 vienetas kiaušinių
2 žiupsneliai prieskonių (Vegeta)
1 vienetas svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Riestainius užpilame pienu ir paliekame išbrinkti.
2.
Svogūną įtarkuojame į faršą, beriame prieskonius, įmušame kiaušinį.
3.
Riestainius ištraukiame iš pieno, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, į vidurį įdedame faršo su kaupu ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
Skanaus!

Faršu įdaryti riestainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Riestainius užpilame pienu ir paliekame išbrinkti.

  2. Svogūną įtarkuojame į faršą, beriame prieskonius, įmušame kiaušinį.

  3. Riestainius ištraukiame iš pieno, dedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, į vidurį įdedame faršo su kaupu ir kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
    Skanaus!

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų