Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
"Fėjų lazdelė" iš "Mantingos" tešlos
AUTORIUS:
Birutė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 lapas tešlos (MANTINGOS šaldyta)
1 arbatinis šaukštelis aguonų
1 arbatinis šaukštelis sezamo sėklų
1 arbatinis šaukštelis cukraus
1 valgomasis šaukštas pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Tešlą atšildyti, plonai iškočioti, aptepti pienu ir perpjauti į dvi dalis.
2.
Iš vienos dalies kraštelio su sausainių formele išspausti žvaigždutes. Ant vienos lakšto pusės užberti sezamo sėklas, ant kitos- cukraus ir aguonų mišinį.
3.
Aštriu peiliu supjaustyti siauromis juostelėmis, juosteles nebarstytomis pusėmis suglausti ir susukti spirale.
4.
Kepti orkaitėje 180°C temperatūroje 30 min.

Skanaus !

"Fėjų lazdelė" iš "Mantingos" tešlos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti, plonai iškočioti, aptepti pienu ir perpjauti į dvi dalis.

  2. Iš vienos dalies kraštelio su sausainių formele išspausti žvaigždutes. Ant vienos lakšto pusės užberti sezamo sėklas, ant kitos- cukraus ir aguonų mišinį.

  3. Aštriu peiliu supjaustyti siauromis juostelėmis, juosteles nebarstytomis pusėmis suglausti ir susukti spirale.

  4. Kepti orkaitėje 180°C temperatūroje 30 min.

    Skanaus !

Receptą atsiuntė Birutė

Komentarai


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...