Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Fettuccine bolognese
AUTORIUS:
Elina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas laurų lapų (lapai)
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
2 morkų
1 stiklinė vandens
700 gramų mesos (malta)
50 gramų sūris (parmezano)
1 pakelis spagečių
0.5 stiklinės vynas (baltas)
0.5 arbatinio šaukštelio muskato
2 vienetai salierų (stiebas)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
3 stiklinės pomidorų pastos (konservuoti, be odelės)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Aliejuje su sviestu pakepiname smulkintą svogūną ir morkas. Sudedame salierą, druską, pipirus ir kepiname, kol viskas gražiai pagelsta.
2.
Sudedame faršą, apkepiname, supilame vyną, pastą, vandenį, įmetame lauro lapelį, išmaišome ir paliekame viską troškintis apie 1 - 1,5h. Prieš baigiant troškinti įberiam muskato riešuto.
3.
Ant virtų spageeti makaronų užtarkuojam parmezano sūrio, pilam padažą ir dar užtarkuojam parmezano sūrio.

Skanaus :)

Fettuccine bolognese

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Aliejuje su sviestu pakepiname smulkintą svogūną ir morkas. Sudedame salierą, druską, pipirus ir kepiname, kol viskas gražiai pagelsta.

  2. Sudedame faršą, apkepiname, supilame vyną, pastą, vandenį, įmetame lauro lapelį, išmaišome ir paliekame viską troškintis apie 1 - 1,5h. Prieš baigiant troškinti įberiam muskato riešuto.

  3. Ant virtų spageeti makaronų užtarkuojam parmezano sūrio, pilam padažą ir dar užtarkuojam parmezano sūrio.

    Skanaus :)

Receptą atsiuntė Elina

Komentarai


Daugiau receptų