Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Fettucine Alfredo padažas su vištiena
AUTORIUS:
Viltė Sinkevičiūtė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai vištiena (krūtinėlė)
55 gramai sviesto
235 gramai grietinėlės (riebi)
120 gramų sūris (tarkuotas, "Džiugas")
2 arbatiniai šaukšteliai petražolių
1 skiltelė česnakų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustykite vištienos krūtinėlę nedideliais gabalėliais ir pakepkite ant vidutinės ugnies su druska, pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.
2.
Kitoje keptuvėje ištirpdykite sviestą ant nedidelės ugnies. Įpilkite grietinėlę ir lėtai maišykite 5 minutes, tada suberkite česnaką ir sūrį ir greitai išmaišykite. Galiausiai apibarstykite padažą petražolėmis.
3.
Patiekite su spagečiais ar kitais mėgstamais makaronais.


Gero apetito!

Fettucine Alfredo padažas su vištiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Supjaustykite vištienos krūtinėlę nedideliais gabalėliais ir pakepkite ant vidutinės ugnies su druska, pipirais ar kitais mėgstamais prieskoniais, kol apskrus.

  2. Kitoje keptuvėje ištirpdykite sviestą ant nedidelės ugnies. Įpilkite grietinėlę ir lėtai maišykite 5 minutes, tada suberkite česnaką ir sūrį ir greitai išmaišykite. Galiausiai apibarstykite padažą petražolėmis.

  3. Patiekite su spagečiais ar kitais mėgstamais makaronais.


    Gero apetito!

Receptą atsiuntė Viltė Sinkevičiūtė

Komentarai


Daugiau receptų