Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Figos pataluose
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 gabalas tešlos (sluoksniuota bemielė)
1 sauja figų (džiovintos)
1 saujelė graikinių riešutų
šiek tiek medaus ( (pagal skonį))
1 žiupsnelis sūris (DŽIUGAS)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešla atšildoma ir supjaustoma keturkampiais gabaliukais, jais išklojamos formelės (paprasčiausios skirtos keksiukams).
2.
Figos pražydinamos – supjaustomos į kelias dalis – 6 ar 8 – priklausomai nuo figos dydžio.
3.
Figas sudėti ant tešlos gabaliukų, į viduriuką įdedamas lašelis (žirnio dydžio) medaus, ant jo - riešuto gabaliukas ir viskas apibarstoma sūriu. Kepama iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.

Skanaus.

Figos pataluose

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešla atšildoma ir supjaustoma keturkampiais gabaliukais, jais išklojamos formelės (paprasčiausios skirtos keksiukams).

  2. Figos pražydinamos – supjaustomos į kelias dalis – 6 ar 8 – priklausomai nuo figos dydžio.

  3. Figas sudėti ant tešlos gabaliukų, į viduriuką įdedamas lašelis (žirnio dydžio) medaus, ant jo - riešuto gabaliukas ir viskas apibarstoma sūriu. Kepama iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija

Komentarai


Daugiau receptų