Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Firminiai Ernesto kepsniai
AUTORIUS:
Ernestas
INGREDIENTAI:
šiek tiek bazilikų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kalendrų
7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
šiek tiek petražolių (šviežios, kapotas)
4 valgomieji šaukštai garstyčių
3 vienetai svogūnų
1.5 kilogramo kiaulienos
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.

Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.

Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.

Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.

Skanaus.

Firminiai Ernesto kepsniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.

Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.

Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.

Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Ernestas

Komentarai


Daugiau receptų