Nuluptas ir nuplautas bulves sutarkuoti smulkia tarka. Taip pat sutarkuoti svogūną, česnaką. Tarkius sumaišyti su malta mėsa, įmušti kiaušinius, sudėti manų kruopas, batoną, berti druskos, pipirų, gvazdikėlių ir viską gerai išmaišyti rankomis. Palikti paruoštą mėsą išbrinkti 10 - 20 min.Iš mėsos masės formuoti kotletus ir kepti karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Labai skanūs kotletai!

Firmiški kotlečiukai iš vištienos
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | vištiena (malta) |
2 skiltelės | česnakų |
2 vienetai | kiaušinių |
1 riekė | duonos (balta (išmirkyta piene)) |
1 vienetas | svogūnų |
100 gramų | manų kruopų |
2 vienetai | bulvių |
šiek tiek | druskos |
šiek tiek | pipirai (juodi) |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | gvazdikėlių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Firmiški kotlečiukai iš vištienos
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Vištiena, malta, 400 gramų
- Česnakai, 2 skiltelės
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Duona, balta (išmirkyta piene), 1 riekė
- Svogūnai, 1 vienetas
- Manų kruopos, 100 gramų
- Bulvės, 2 vienetai
- Druska
- Pipirai, juodi
- Aliejus
- Gvazdikėliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Nuluptas ir nuplautas bulves sutarkuoti smulkia tarka. Taip pat sutarkuoti svogūną, česnaką. Tarkius sumaišyti su malta mėsa, įmušti kiaušinius, sudėti manų kruopas, batoną, berti druskos, pipirų, gvazdikėlių ir viską gerai išmaišyti rankomis. Palikti paruoštą mėsą išbrinkti 10 - 20 min.Iš mėsos masės formuoti kotletus ir kepti karštame aliejuje, kol gražiai apskrus.
Labai skanūs kotletai!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai