Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Florentinai
AUTORIUS:
Gintarė
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 stiklinė kondensuoto pieno
200 gramų vaisių (džiovinti (razinos, spanguolės, cukatos))
100 gramų dribsnių (šokoladiniai)
šiek tiek saulėgrąžų
šiek tiek sezamo sėklų
150 gramų kukurūzų dribsnių
šiek tiek riešutų ((graikiški, žemės, migdolai ir pan.))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Orkaitę įjungiam iki 190°C temp. , pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi. Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje. Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome. Tiesa, aš pati nemėgstu razinų, bet šių sausainukų neįsivaizduoju be jų. Jos labai čia tinka ir visai man netrukdo, skonio nelabai jaučiasi :)

Florentinai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Orkaitę įjungiam iki 190°C temp. , pasiruošiam kepimo formą, kurioje kepsime. Kepimo formą ištiesiame kepimo popieriumi. Svarbu, kad kondensuotas pienas būtų ne iš šaldytuvo, o kambario temperatūros ir takus. Jei ne, tai teks jį truputį pašildyti atskirai dubenėlyje arba karšto vandens vonelėje. Visus ingredientus sudedame į dubenį, užpilame kondensuotą pieną, sumaišome. Masė taps klampi, bet dribsniai nepaskęs kondensuotame piene. Gautą masę pilame į paruoštą skardą. Kepame apie 15 - 30 min. Kai florentinai atvės, gražiai juos supjaustome. Tiesa, aš pati nemėgstu razinų, bet šių sausainukų neįsivaizduoju be jų. Jos labai čia tinka ir visai man netrukdo, skonio nelabai jaučiasi :)

Receptą atsiuntė Gintarė

Komentarai


Daugiau receptų