Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gabijos balandėliai
AUTORIUS:
Gabija
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas kopūstų
200 gramų ryžių (ilgagrūdžiai)
1 vienetas svogūnų
350 gramų kiaulės faršo
1 vienetas kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis kvietinių miltų
2 stiklinės pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
šiek tiek grietinės ((padažui))
šiek tiek kečupo ((padažui))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
Skanaus.

Gabijos balandėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Paverdame kopūstą, kad lapai suminkštėtų ir eitų juos nuimti (apie 10-13 min.).
Išverdame ryžius ir sumaišome su kiaulienos faršu, smulkiai supjaustytu svogūnu, kiaušiniu, pagardiname prieskoniais ir viską gerai išminkome.
Paruoštą faršo ir kiaušinio mišinį įvyniojame į kopūsto lapus.
Kopūsto lapus reikia lankstyti kaip voką.
Suvyniotus balandėlius pakepinti keptuvėje su aliejumi, kad šiek tiek apskrustų.
Padažui kečupą, į grietinę įmaišytus miltus sudėti į puodą, supilti pieną, kai užvirs padažas, sudėti balandėlius ir troškinti apie 40-60 min.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Gabija

Komentarai


Daugiau receptų