Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivios salotos
AUTORIUS:
Audronė
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Autorius apie receptą: Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino kopūsto, pomidoro, svogūno laiškų ir 1 ridikėlį reikėtų pasilikti papuošimui.Jei nenaudojate majonezo, galima valgyti ir be jo. (...daugiau) Audronė
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 lapai pekino kopūstų
5 vienetai ridikėlių
1 vienetas pomidorų pastos (nedidelis)
3 valgomieji šaukštai svogūnų laiškų (smulkinti)
1 valgomasis šaukštas majonezo
1 žiupsnelis himalajų druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Visus ingredientus susmulkinti, įberti druskos, pipirų, pagardinti majonezu, išmaišyti.
2.
Sudėjus į salotinę apiberti smulkintais svogūnų laiškais, papuošti išpjaustytu ridikėliu.

Gaivios salotos

Recepto autorius: Pavasaris pradžiugino šviežiais ridikėliais, svogūnų laiškais. Salotos greitai pagaminamos, skanios ir vienos, tinka ir kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Dalį pekino ( ...daugiau ) Audronė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Visus ingredientus susmulkinti, įberti druskos, pipirų, pagardinti majonezu, išmaišyti.

  2. Sudėjus į salotinę apiberti smulkintais svogūnų laiškais, papuošti išpjaustytu ridikėliu.

Receptą atsiuntė Audronė

Komentarai


Daugiau receptų