Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Gaivios vištienos salotos
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
300 gramų vištiena (file, virta)
200 gramų vyniuogių (besėklės)
100 gramų salierų (stiebai)
1 sauja pistacijų (skrudintos, be kevalo)
1 saujelė mėtų (šviežios, smulkintos)
0.5 stiklinės majonezo
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek druskos
0.5 vieneto paprikų (raudona)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek salotų ((lėkštei iškloti))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Filė supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 15 minučių. Pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.
2.
Salierų stiebus supjaustyti griežinėliais, paprikas -kubeliais, smulkiai pjaustyti mėtas,per pusė supjaustyti vynuoges (pusė pasilikti papuošimui), supjaustyti skiltelėmis. Viską išmaišyti su nedideliu kiekiu majonezo.
3.
Į lėkštę, išklotą salotų lapais gražiai išdėliokite iškeptą vištieną, tada sudėkite mišrainę. Aptepkite viršų majonezu ir gražiai išdėliokite likusias vynuoges.

Skanaus

Gaivios vištienos salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Filė supjaustyti griežinėliais, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 15 minučių. Pabarstyti druska, pipirais ir iškepti.

  2. Salierų stiebus supjaustyti griežinėliais, paprikas -kubeliais, smulkiai pjaustyti mėtas,per pusė supjaustyti vynuoges (pusė pasilikti papuošimui), supjaustyti skiltelėmis. Viską išmaišyti su nedideliu kiekiu majonezo.

  3. Į lėkštę, išklotą salotų lapais gražiai išdėliokite iškeptą vištieną, tada sudėkite mišrainę. Aptepkite viršų majonezu ir gražiai išdėliokite likusias vynuoges.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Lina

Komentarai


Daugiau receptų